Summer SALE is gestart! Koopzondag: Zondag 28 juli van 13.00 tot 17.00 uur!

Pierre Cardin

Grote maten herenkleding van pierre cardin

Gefascineerd door mode en architectuur is hij toch van oudsher bekend als de ontwerper van mini-jurkjes met blokken en strepen in de zestiger jaren. Hij werkt samen met de grote namen waaronder Elsa Schiaparelli, Jean Coctau en Christian Dior.

In 1953 start hij met het ontwerpen van haute couture en opent hij winkels in Parijs en over de rest van de wereld. Zoals menig ontwerper uit die tijd gaat hij ook het experiment niet uit de weg, zeker in de seventies komt hij met gedurfde haute couture voor de moderne man. Met oog voor commercie richt hij zich op totaaldesign. Ipadhoezen, hotels, beddengoed…

Totaalcollecties voor de grote en lange man.

Hij ontwerpt ook al jaren kledingcollecties voor de grote en lange man. Modern, stijlvol, van goede kwaliteit en een prima pasvorm. Betaalbare kleding van deze topontwerper vindt u natuurlijk bij Bogers XL Herenmode.

In de wintercollectie van Pierre Cardin zet het totaaldesign zich door. Pantalonsjeanscolbertspakkenpulloversshirts en jacks/jassen, het zit er allemaal in. Voor elk wat wils. Casual, Active, Formal… de duizendpoten bij Pierre Cardin ontwerpen het allemaal.

De collectie kenmerkt zich door kleur, fijne en grove breisels, moderne en klassieke stoffen, streepjes en ruitjes, en ton sur ton. Hier en daar een signaalkleur (dieprood, felblauw, mosterdgeel) geven de collectie een aparte status. Meer zien, kom snel naar de winkel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.