Black Friday actie 2019

Vrijdag 29 november is het Black Friday! Een fenomeen dat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Zij vieren jaarlijks Thanksgiving (valt dit jaar op donderdag 28 november) waardoor we ook weten dat vrijdag 29 november Black Friday is. Het is een lang weekend waarop de Amerikanen vrij hebben en er veel geshopt wordt! Ook in Nederland doen we nu al vollop mee aan deze dag, zo ook bij Bogers Herenmode.   Smoking, .

Stenströms: Koninklijke Hemden uit Zweden

De rode loper wordt uitgelegd voor de deur van Bogers, de etalage nog een keer extra gelapt en de vloer nog eens glanzend geboend. Er gaat namelijk een Koninklijke gast zijn intrede doen dit seizoen, en helemaal uit Zweden wel te verstaan. Bogers zal namelijk vanaf dit seizoen ook de Koninklijke hemden van Stenströms gaan aanbieden. Deze in 1899 opgerichte firma is al 57 jaar hofleverancier van de Zweedse Koninklijke familie en dat wordt .

Nieuw in de collectie: JOOP! Jeans

De spijkerbroek blijft een favoriete rebel in het modebeeld. Bogers XL heeft met het merk JOOP! Jeans een hele gave voor je in huis. Deze jeans heeft een buitengewoon afwerkingsniveau en een pasvorm om u tegen te zeggen. Een spijkerbroek van JOOP! is een visitekaartje voor de modebewuste, volwassen man die graag laat zien dat hij stijl en klasse bezit. Zichtbare kwaliteit, een fijne pasvorm, fantastische kleuren en kleine luxe details maken een jeansbroek van .