Stenströms: Koninklijke Hemden uit Zweden

De rode loper wordt uitgelegd voor de deur van Bogers, de etalage nog een keer extra gelapt en de vloer nog eens glanzend geboend. Er gaat namelijk een Koninklijke gast zijn intrede doen dit seizoen, en helemaal uit Zweden wel te verstaan. Bogers zal namelijk vanaf dit seizoen ook de Koninklijke hemden van Stenströms gaan aanbieden. Deze in 1899 opgerichte firma is al 57 jaar hofleverancier van de Zweedse Koninklijke familie en dat wordt .

Nieuw in de collectie: JOOP! Jeans

De spijkerbroek blijft een favoriete rebel in het modebeeld. Bogers XL heeft met het merk JOOP! Jeans een hele gave voor je in huis. Deze jeans heeft een buitengewoon afwerkingsniveau en een pasvorm om u tegen te zeggen. Een spijkerbroek van JOOP! is een visitekaartje voor de modebewuste, volwassen man die graag laat zien dat hij stijl en klasse bezit. Zichtbare kwaliteit, een fijne pasvorm, fantastische kleuren en kleine luxe details maken een jeansbroek van .

TV Special omroep Brabant

In mei 2018 is de TV special voor Bogers uitgezonden op Omroep Brabant. Tijdens 2 weekenden was deze uitzending te zien op de televisie. Mocht je deze gemist hebben dan staat hieronder de gehele video.