Nieuw in de collectie: JOOP! Jeans

De spijkerbroek blijft een favoriete rebel in het modebeeld. Bogers XL heeft met het merk JOOP! Jeans een hele gave voor je in huis. Deze jeans heeft een buitengewoon afwerkingsniveau en een pasvorm om u tegen te zeggen. Een spijkerbroek van JOOP! is een visitekaartje voor de modebewuste, volwassen man die graag laat zien dat hij stijl en klasse bezit. Zichtbare kwaliteit, een fijne pasvorm, fantastische kleuren en kleine luxe details maken een jeansbroek van .

TV Special omroep Brabant

In mei 2018 is de TV special voor Bogers uitgezonden op Omroep Brabant. Tijdens 2 weekenden was deze uitzending te zien op de televisie. Mocht je deze gemist hebben dan staat hieronder de gehele video.

Bogers in het nieuws (de Ondernemer 14-3-2018)

De nieuwe collectie ligt in de winkel, de temperaturen stijgen en de lente wordt voelbaar! Een uitstekende tijd dus om Bogers XL Herenmode nog meer in het daglicht te zetten. Ditmaal hebben we dit gedaan door een redactioneel artikelen in De Ondernemer, een uitgave van het dagblad BN de Stem en het Brabants Dagblad. Wil u het gehele stuk lezen? Download hier de publicatie: Bogers XL redactioneel artikel de Ondernemer (PDF 1,5 MB)