Summer SALE is gestart! Koopzondag: Zondag 23 juni van 13.00 tot 17.00 uur!

Broeken

Grote maten heren broeken

Wanneer u geen standaard broekmaat heeft kan het lastig zijn om de juiste broek te vinden. Het is niet eenvoudig om de juiste lengte te vinden of om de juiste breedtemaat te vinden met een goede pasvorm. Gelukkig voor u zijn wij hierin gespecialiseerd. Dankzij onze grote collectie speciaal voor de grote maten vind u altijd de juiste broek. Bogers XL Herenmode biedt u namelijk een ruime keuze broeken in grote maten. Wij bieden stijlvolle kleding voor mannen met afwijkende maten. Zo vindt u in ons assortiment jeans en pantalons van kwaliteitsmerken zoals Alberto, m.e.n.s. en Atelier Gardeur.

In de winkel in Roosendaal kunt u het hele assortiment grote maten herenbroeken van het seizoen passen en bekijken. Onze medewerkers helpen u graag en adviseren welke broeken perfect bij u passen.

Alle mannen met een maatje meer, kunnen bij ons terecht voor een uitstekend passende broek.

Pantalon, chino of korte broek in grote (xl) maten

Naast jeans hebben wij ook een grote collectie aan pantalons, chinos en korte broeken (voornamelijk in de zomer). U kunt dus diverse soorten broeken passen vanaf maat XL.

Pantalons zijn los verkrijgbaar dankzij onze mix&match collectie. Ook zijn ze verkrijgbaar met stretch stof waardoor ze heerlijk aanvoelen en makkelijk met u mee bewegen bij alledaagse bewegingen. Nooit meer een bekneld gevoel wanneer u gaat zitten, hurken of andere bewegingen maakt.

Ook de korte broeken zijn tijdens de lente en zomercollectie volop verkrijgbaar in diverse maten vanaf maat XL. Zo loopt u ook in de lente en zomer er modieus bij met een juist zittende korte broek!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.