Summer SALE is gestart! Koopzondag: Zondag 28 juli van 13.00 tot 17.00 uur!

Paul & Shark

Grote maten herenkleding van paul&shark

Bij Bogers XL Herenmode kunt u terecht voor grote maten herenkleding van het Paul & Shark. Dit gerenommeerde kledingmerk is hét luxe merk voor maritieme kleding en biedt een totaalcollectie met zowel klassieke als moderne kleding. De kleding van Paul & Shark blinkt uit in hoogstaande kwaliteit en is vaak voorzien van een maritiem thema waardoor hij niet te missen is voor de liefhebber van luxe maritieme kleding voor mannen van formaat.

MERK

In 1921 staat er in het dorpje Masnago in de buurt van Milaan een oude stoffenfabriek, die stoffen produceert voor het eigen merk en andere bedrijven. In de seventies krijgt het merk een boost door de stijgende populariteit in de voetbalwereld. Paul&Shark is immens populair en geliefd bij velen, niet in de laatste plaats om de bescherming die de kleding biedt en het gebruik van nieuwe technologieën.

Watershed – 100% waterdicht, elk kledingstuk met het watershed logo is voorzien van een speciale teflon coating van DUPONT, die geen water doorlaat.

typhoon 2000 – water en windicht, behandeld met een speciale coating die de druppels van het kledingstuk af laten glijden. Een dunne tussenlaag (patent Paul&Shark) garandeert waterafstotend maar ook ademend materiaal.

Summer down (verenvulling) – ultra licht en ademend, gevulde jacks en bodywarmers. Paul&Shark maakt hier gebruik van de fijnste donsveertjes, waardoor het gewicht licht blijft en de temperatuurregelatie optimaal

Kipawa – Bij deze kleding wordt neoprene en stretch gebruikt, duurzaam, vormvast en optimaal draaggemak en altijd in rood-wit-blauw. Met een speciale UV-bescherming.

En het nieuwste van het nieuwste: de pocket, in jassen en body warmers met speciaal smartphone of tablet vakje waarin stralingswerend materiaal zit verwerkt.

HAAI

Het logo met het haaitje geeft aan waar het merk voor staat: gevaar, adrenaline en verleiding. Paul& Shark is van begin af aan al een modemerk dat zich richt op de sportieve man die graag vaart. Inmiddels is de collectie uitgebreid met artikelen die minder watersport gerelateerd zijn. Voor de echte waterliefhebber, zou u denken. Maar de populariteit van dit merk neemt  toe vanwege de constante topkwaliteit, de goede pasvorm en de vrolijke kleurstellingen. Herkenbaar, betrouwbaar en, niet geheel onbelangrijk, stijlvol sportief. En vanzelfsprekend is de Paul&Shark-man een doorbijter… dat spreekt vanzelf!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.