Summer SALE is gestart! Koopzondag: Zondag 28 juli van 13.00 tot 17.00 uur!

Eduard Dressler

Grote maten herenkleding van dressler

Bij Bogers XL Herenmode kunt u terecht voor grote maten herenkleding van het merk Dressler. Dit Duitse merk is één van dé toonaangevende kledingfabrikanten als het aankomt op perfect op maat gemaakte kostuums en colberts. Een niet te missen keuze voor mannen die gaan voor een onberispelijke stijl en ultiem draagcomfort.

Eduard Dressler maakt sinds 1929 perfect gesneden maatpakken. Zeker in die tijd erg belangrijk want de kwaliteit van de kleding bepaalde de status van de drager.

STEENBOK

In het logo van Eduard Dressler vindt u een gestyleerde steenbok. Dit is het sterrenbeeld van de oprichter Eduard Dressler, maar de steenbok verwijst ook naar Großostheim, waar het bedrijf toen gevestigd was. In het wapen van dit gebied vindt u ook een steenbok. Dressler heeft dit als beeldmerk aan de merknaam Eduard Dressler gekoppeld. De wijze waarop het logo van de steenbok is ontworpen verwijst naar de tijd waarin Eduard Dressler leefde, de jugendstil, dit ziet u terug aan de zachte ronde vormen en de stilistische opzet. Maar de steenbok geeft duidelijk weer waar Eduard Dressler en de steenbok voor staan: Betrouwbaarheid, continuiteit, trouw, ambitie en zelfvertrouwen behoren tot de merkpositionering.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.