Summer SALE is gestart! Koopzondag: Zondag 23 juni van 13.00 tot 17.00 uur!

Maatregelen omtrent coronavirus

Het is misschien cliché om aan te geven, maar ook wij volgen het nieuws rondom het Corona virus op de voet. Middels dit bericht willen we u graag op de hoogte stellen van de door ons ingestelde voorzorgsmaatregelen, waarbij veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers voorop staan.

Wij volgen te allen tijde de aviezen van her RIVM op. Dit betekend dat wij onder andere geen hand geven, gepaste afstand bewaren en de pashokjes en oppervlakten vaker desinfecteren.

Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Heeft u zelf klachten? Dan zien we u graag op een ander moment of kunt u voor speciale verzoeken telefonisch of per mail contact opnemen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.