Koopzondag: Zondag 26 maart van 13.00 tot 17.00 uur!

Spaaractie bij Bogers

Spaaractie voor kledingbeschermhoes bij bogers xl herenmode

Bij Bogers XL Herenmode is het nu mogelijk om te sparen voor een mooie kledingbeschermhoes. Dit kan dankzij het spaarprogramma van Roos24. Bij iedere aankoop bij Bogers herenmode en ruim 50 andere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden ontvangt u gratis punten. Deze punten kunt u sparen en later uitgeven voor mooie artikelen.

Het artikel van Bogers is de geweldige kledingbeschermhoes, deze hoes is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat u uw kleding altijd veilig en netjes kunt weg hangen, vervoeren en opbergen. Dit zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw kleding!

Dit is…. Roos 24: het spaarprogramma van de roosendaalse binnenstad

Shoppen in Roosendaal? In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Alleen hier vind je de mooiste optiekzaak van het land, de énige grote Amerikaanse diner in Nederland en een van de grootste muziekwinkels van Europa. Ter promotie van de Roosendaalse binnenstad hebben de lokale winkeliers en horecaondernemers de handen ineen geslagen en het ROOS24 spaarprogramma opgezet. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal voortaan nóg leuker!

Het nieuwe ROOS24 spaarprogramma is op 1 september gelanceerd op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Door middel van de gratis Roospas kunnen consumenten bij winkels en horeca voortaan sparen voor gratis producten of diensten. Op die manier word je dus beloond voor elke aankoop die je in de Roosendaalse binnenstad doet. De gespaarde punten op de Roospas kun je inleveren voor onder andere gratis producten bij alle deelnemende winkels en horeca.

Hier is meer over te vinden op: www.roos24.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen via e-mail

Download Catalogus

Altijd op de hoogte van de laatste mode.