Koningsdag gesloten | Zondag 29 April koopzondag

Rondom de verjaardag van onze koning hebben wij aangepaste openingstijden. We zijn op vrijdag 27 april gesloten in verband met Koninsdag. Maar om toch de nieuwe zomercollectie aan te bieden zijn we op zondag 29 april geopend! We hebben deze dat een koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. U bent dan van harte welkom! Team Bogers XL Herenmode

Nieuwe items | Zomercollectie aanvulling 2018

Onze collectie blijven we updaten en aanvullen. Vandaar dat we nu een aantal geweldige en stijlvolle nieuwe items in onze collectie hebben. De items zijn hieronder te zien, heeft u interesse in een of meerdere items dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Indien gewenst kunt u altijd even bellen om te vragen of uw maat nog op voorraad is.    

Bogers in het nieuws (de Ondernemer 14-3-2018)

De nieuwe collectie ligt in de winkel, de temperaturen stijgen en de lente wordt voelbaar! Een uitstekende tijd dus om Bogers XL Herenmode nog meer in het daglicht te zetten. Ditmaal hebben we dit gedaan door een redactioneel artikelen in De Ondernemer, een uitgave van het dagblad BN de Stem en het Brabants Dagblad. Wil u het gehele stuk lezen? Download hier de publicatie: Bogers XL redactioneel artikel de Ondernemer (PDF 1,5 MB)