Kledingwinkel Bogers XL Herenmode is de speciaalzaak in regio Roosendaal voor stijlvolle herenmode in grote maten. Bij ons vindt u herenkleding in grote maten dat niet enkel lekker zit, maar ook gezien mag worden. Modieuze kleding van bekende merken zoals Hilfiger, Diesel en Marc O’Polo, speciaal voor u op maat gemaakt in toonaangevende ateliers.

De specialist in grote maten herenkleding

Kledingwinkel Bogers XL Herenmode is er voor mannen die een afwijkende kledingmaat hebben, maar hier niet door beperkt willen worden in hun keuze. Met ons brede assortiment aan spijkerbroeken, kostuums, schoenen en accessoires bieden wij een kledingaanbod voor mannen die langer of breder zijn dan de gemiddelde man.

Daarnaast krijgt u bij Bogers XL Herenmode een persoonlijk stijladvies van een van onze specialisten. Zij voorzien u graag van een advies op.

Bekijk de collectie grote maten herenkleding online

Ons assortiment grote maten herenkleding is online te bekijken en biedt u de kans om op uw gemak rond te kijken naar passende kleding. In onze kledingwinkel in Roosendaal kunt u de kleding vervolgens passen en mag u rekenen op een uitstekende persoonlijke service. Bij Bogers XL Herenmode krijgt u pas echt service op maat.

Heeft u vragen over ons assortiment grote maten herenmode? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.